Psi Concept

Despre PsiConcept

PsiConcept este un sistem terapeutic bazat pe formarea în psihoterapia integrativă, o formă terapeutică care este flexibilă, creativă și adaptabilă la problematica fiecărui client.

Nu ne propunem să creăm o relație terapeutică descrisă doar în termeni ce se referă strict la psihologia a doi protagoniști, ci un fel de interacțune socială în care oamenii, deși cu istorii de viață diferite aparțin aceluiași mediu și împărtășesc valori care fac posibilă întâlnirea lor, ceea ce presupune că relația terapeutică este o relație socială construită.

Indiferent că alegeți să urmați o terapie individuală sau de grup, dumneavoastră alături de psihoterapeut formați o echipă care prin relația terapeutică are ca și obiectiv îmbunătățirea parametrilor în care vă trăiți viața de zi cu zi și să vă dezvoltați potențialul personal.

Cine poate beneficia de psihoterapie?

  • Persoanele interesate de autocunoaștere și optimizare personală;
  • Persoanele care doresc să capete abilități de comunicare;
  • Persoanele care doresc să evolueze spiritual;
  • Persoanele cu probleme emoționale;
  • Persoane cu probleme de relaționare.

Cui se adresează psihoterapia?

Psihoterapia se adresează oamenilor care își cunosc alternativele și sunt conștienți de posibilitatea de a alege, oamenilor care acționează.

Cum te putem ajuta?

În primul rând nu-ți oferim sfaturi, ci te ascultăm activ, iar ascultându-te vom avea acces la elemente mai puțin sau mai profunde ale sufletului tău, vom vedea rănile mai vechi sau mai recente, cauzele și efectele acestora. Mai mult, te vom îndruma cum să te vindeci singur și să-ți dăruiești propriul tău destin și puterea de a alege…Îți vom veghea pașii către tine și îți vom pune întrebări la care tu să găsești răspunsuri prin care vei deveni mai conștient de propriile tale resurse , de puterea de a dărui sau a primi și nu în ultimul rând de puterea de a fi tu însuți.

Cum a luat naștere acest proiect?

În primul rând a apărut ca urmare a dorinței personale de a-mi exercita poate una dintre cele mai frumoase profesii ce are în centru ființa umană. În al doilea rând a fost urmare a dorinței de a aduce în prim planul conștiinței oamenilor a nevoii de a se cunoaște,de a se descoperi și de a-și permite să fie autentici prin psihoterapie, de a ne vindeca, de a ne adapta în cele din urmă nevoilor noastre interioare. Psihoterapia nu schimbă doar comportamente, nu rezolvă doar probleme ci are în centru devenirea persoanei și în exterior în conformitate cu lumea sa interioară.

Pe de altă parte este o luptă cu credințele sociale prin care se implementează ideea „nebuniei” o dată cu urmarea unei psihoterapii, de aceea nevoia de a aduce ideea de normalitate prin noi. Mi-am dorit să formez un cadru în care fiecare să se simtă în siguranță și să aibă libertatea de a se exprima așa cum este el, să spună, să gândească și să simtă ce vrea el. Să se regăsească într-un spațiu departe de judecăți de valoare, critici și interpretări pentru a avea curajul de a putea să trăiască în realitatea sa și de a se putea privi în interior și să se accepte ca ființă autentică și unică, precum este.

Am încredere în frumusețea sufletului oamenilor pe care am regăsit-o prin testarea experienței și totodată în potențialul nelimitat pe care îl deține fiecare dintre noi, dar pentru care nu a găsit cheia necesară de a-l accesa.
Îmi doresc să vin cu idei și cu multe opțiuni de a alege pentru fiecare, astfel încât să vă găsiți locul în activitățile pe care le desfășurăm.
Aducem o echipă de oameni pregătiți să vă primească deschis, să vă privească în suflet și care să vă îndrume pașii pentru a deveni ceea ce vă doriți!

Psihoterapeut Alexandra Demian

Programeaza-te la terapie în doar 20 de secunde
Call Now Button
× WhatsApp