Psi Concept

Dezvoltare Personala

Psiholog Psihoterapeut Alexandra Demian
Serviciile PsiConcept

Dezvoltare personala pentru adulti

Dezvoltarea personală presupune în primul rând o alegere a unei persoane de a acorda mai multă atenție sieși și de a interacționa în cadrul unui grup …

Dezvoltare personala pentru copii

Prin intermediul unor tehnici de lucru interactive și distractive, copiii vor fi antrenați în activități și proiecte de grup, astfel încât la finalul …
Psiholog Psihoterapeut Alexandra Demian
Recenzii clienti
Andreea Manole
Andreea Manole
13/09/2023
Alexandra m-a ajutat mult sa ma regasesc pe mine, sa imi dau seama care sunt barierele mele, ce imi doresc cu adevarat, ce simt sa fac.A fost extrem de blanda cand am avut nevoie, insa atunci cand era necesar a existat si fermitate. A un approach ideal, mai ales pentru prima mea experienta terapeutica.Starea mea de spirit s-a imbunatatit considerabil de cand am inceput sa lucram impreuna, este ghidajul de care am avut foarte mare nevoie.
Nicoleta Ciobanu
Nicoleta Ciobanu
30/08/2023
Timp de doi ani Alexandra m-a ajutat enorm să înțeleg și să învăț să controlez simptomele anxietății care începuseră să îmi afecteze viața de zi cu zi. În tot acest timp, Alexandra m-a ghidat și m-a ajutat să descos toate evenimentele personale care au avut un impact emoțional puternic asupra mea, de-a lungul timpului, și felul în care acestea reprezentau de multe ori sursa originala a simptomelor mele. Acest lucru l-am făcut prin diverse tehnici de psihoterapie care mi-au fost prezentate pe larg anterior și care au început să funcționeze o dată ce le-am oferit încredere și am acceptat că terapia înseamnă și munca individuală. În ultimul rând, aș vrea să scot în evidență și calitățile umane ale Alexandrei care consider că o ajută foarte mult în vocația aleasă. Este o persoană caldă și empatică care oferă întreaga atenție persoanei din fața sa și care urmărește ritmul de implicare și acceptare a acesteia fără să forțeze apariția schimbărilor. Este un om care te încurajează și care te întâmpină întotdeauna cu un zâmbet și sufletul deschis. Fără ajutorul său nu aș fi devenit adultul din prezent. Pe această cale, îți mulțumesc mult pentru tot!
angelica albu
angelica albu
27/07/2020
Alexandra Stiuca
Alexandra Stiuca
15/06/2020
Marin Marcu
Marin Marcu
12/11/2017
Bogdan D
Bogdan D
22/02/2017
Bogdan Spanac
Bogdan Spanac
22/02/2017
Andreea Sabrina Nicolescu
Andreea Sabrina Nicolescu
21/02/2017
Adela Dobris
Adela Dobris
20/02/2017
Programeaza-te la terapie în doar 20 de secunde
Contact PsiConcept  Dezvoltarea personala presupune toate acele actiuni care pot activa o persoana sa devina mai intreaga, mai constienta de sine.

  Pentru a ne dezvolta avem nevoie sa accesam si sa reluam legaturile sinelui nostru care ne mentin existenta si ne-o imbunatatesc: cu corpul nostru, cu lumea interioara a experientelor, cu ceilalti prin relatiile interpersonale, cu mediul inconjurator dar si cu credintele noastre.

  In cateva cuvinte am putea spune ca pentru dezvoltarea noastra ar trebui in primul rand sa constientizam active existent noastra, sa exploram, accesam, descoperim, intelegem si sa integram toate resursele de care dispunem intr-o atitudine de respect si onestitate catre toate acele potentialitati care ne pot spori alegerile integrand fiecare experienta de pana acum.

  In mare parte vorbim despre alegeri, astfel ca unele persoane pot merge netulburate, crezand ca au intrat pe drumul cu prioritate, iar toate intersectiile sunt cu artere secundare; a merge cu prezenta de spirit si atentie inseamna a fi afectat de amintirea intersectiilor ce nu vor mai fi niciodata intalnite.

  Unele persoane stau la rascruce, fara sa paseasca pe niciun drum deoarece nu pot merge pe ambele drumuri, intretinandu-si iluzia ca daca vor fi acolo sufficient de mult, cele doua cai se vor uni intr-una singura si deci totul va fi posibil.

  Insa ideea principala consta in obtinerea capacitatii de a renunta la una dintre alternative, iar o buna parte a cunoasterii este data de posibilitatea de a gasi noi cai care ne vor ajuta sa renuntam la cat mai putin.

  Call Now Button
  × WhatsApp