Psi Concept

Dezvoltare Personala

Psiholog Psihoterapeut Alexandra Demian
Serviciile PsiConcept

Dezvoltare personala pentru adulti

Dezvoltarea personală presupune în primul rând o alegere a unei persoane de a acorda mai multă atenție sieși și de a interacționa în cadrul unui grup …

Dezvoltare personala pentru copii

Prin intermediul unor tehnici de lucru interactive și distractive, copiii vor fi antrenați în activități și proiecte de grup, astfel încât la finalul …
Psiholog Psihoterapeut Alexandra Demian
Recenzii clienti
angelica albu
angelica albu
27/07/2020
Alexandra Stiuca
Alexandra Stiuca
15/06/2020
Marin Marcu
Marin Marcu
12/11/2017
Bogdan Spanac
Bogdan Spanac
22/02/2017
Bogdan D
Bogdan D
22/02/2017
Andreea Sabrina Nicolescu
Andreea Sabrina Nicolescu
21/02/2017
Adela Dobris
Adela Dobris
20/02/2017
Centrul Unirea
Centrul Unirea
18/02/2017
Programeaza-te la terapie în doar 20 de secunde
Contact PsiConcept


  Dezvoltarea personala presupune toate acele actiuni care pot activa o persoana sa devina mai intreaga, mai constienta de sine.

  Pentru a ne dezvolta avem nevoie sa accesam si sa reluam legaturile sinelui nostru care ne mentin existenta si ne-o imbunatatesc: cu corpul nostru, cu lumea interioara a experientelor, cu ceilalti prin relatiile interpersonale, cu mediul inconjurator dar si cu credintele noastre.

  In cateva cuvinte am putea spune ca pentru dezvoltarea noastra ar trebui in primul rand sa constientizam active existent noastra, sa exploram, accesam, descoperim, intelegem si sa integram toate resursele de care dispunem intr-o atitudine de respect si onestitate catre toate acele potentialitati care ne pot spori alegerile integrand fiecare experienta de pana acum.

  In mare parte vorbim despre alegeri, astfel ca unele persoane pot merge netulburate, crezand ca au intrat pe drumul cu prioritate, iar toate intersectiile sunt cu artere secundare; a merge cu prezenta de spirit si atentie inseamna a fi afectat de amintirea intersectiilor ce nu vor mai fi niciodata intalnite.

  Unele persoane stau la rascruce, fara sa paseasca pe niciun drum deoarece nu pot merge pe ambele drumuri, intretinandu-si iluzia ca daca vor fi acolo sufficient de mult, cele doua cai se vor uni intr-una singura si deci totul va fi posibil.

  Insa ideea principala consta in obtinerea capacitatii de a renunta la una dintre alternative, iar o buna parte a cunoasterii este data de posibilitatea de a gasi noi cai care ne vor ajuta sa renuntam la cat mai putin.

  Call Now Button
  × WhatsApp