Psi Concept

Atunci când vorbim despre singurătate ne putem referi atât la singurătatea socială pe care o trăim atunci când nu facem parte sau nu simțim că facem parte din niciun grup(de prieteni, de muncă, de cuplu, de familie) sau la singurătatea personală pe care o trăim mai mult ca o stare emoțională interioară independentă de cea socială. Ce înseamnă să fiu o persoană singură în afara unei relații? Să nu fiu în același timp cu mine și cu o altă persoană față de care să am un angajament emoțional  și față de care să fiu implicat/-ă cu o anumită responsabilitate; sau să nu pot stabili o relație cu mine însămi/însumi până în acel moment în care să fiu pregătit/-ă  să primesc și pe altcineva în viața mea alături de mine. Asta înseamnă că în interacțiunile noastre ne vom referi mereu la noi ca și persoane, la relația pe care o stabilim cu noi înșine și la ceilalți, precum și la relația pe care o stabilim cu ei.

Astfel mă adreseaz persoanelor singure, în egală măsură, femei sau bărbați care nu se regăsesc într-o relație alături de sine sau un partener/-ă, au dificultăți în a se descoperi pe sine și în a începe o relație dar nici nu o pot menține atunci când întâlnesc pe cineva.

Într-un mediu de grup cu problematici asemănătoare dorim să formăm un cadru de siguranță și de susținere în aflarea răspunsurilor la întrebările pe care ni le adresăm. Cine sunt eu? Cum arată viața mea acum? Ce se întâmplă cu mine? Ce îmi doresc? Cum arată relațiile mele? Cum au decurs relațiile mele cu foștii parteneri? Care este relația mea cu mine? Care sunt nevoile mele? Astfel pe parcursul orelor de grup ne vom concentra asupra tematicii grupului îmbinănd istoria personală, experiențele celorlalți cu elementele menite să explice comportamente, mecanisme, gânduri și idei.

Astfel ne propunem ca împreună cu voi să experimentăm ce înseamnă relațiile, inteligența emoțională, ce sunt emoțiile și sentimentele, care sunt elementele de cuplu cele mai importante pentru noi. Obiectivul pe care vi-l propunem este acela de a restabili echilibrul cu propria persoană, de a descoperi care sunt mecanismele după care funcționăm, precum și modalitatea în care toate acestea ne influențează relațiile în care ne implicăm.

În grup vom beneficia de o radiografiere prin oglidirea în ceilalți a numeroaselor aspecte ale personalității noastre, precum și a experiențelor noastre trecute pe care vom încerca să le aducem printr-o atitudine empatică în prezent încercând să trăim în aici și acum.

Vă aștept cu drag!

Durata ședințelor: 2 ore;
Data începerii: 13 Martie Sambata ora 11:00

Frecvența: săptămânală;
Psihoterapeut: Alexandra Demian
Locația: Online
Preț: 80 lei/sedință –  Plata se realizează în avans pentru primele 5 sedințe;
Număr de participanți: 5-9 persoane;
Inscrieri: office@psiconcept.ro

Call Now Button
× WhatsApp