La Multi Ani 2017!

By Psiholog-Psihoterapeut Alexandra Demian

Posted in

La mulți ani 2017! Ne felicităm pe noi și felicităm și anul care tocmai a început căci ne-am consumat suficientă energie pentru a-l întîmpina ca pe un eveniment important. Primim cu entuziasm noile începuturi deoarece le investim cu speranța de a fi mai pline de întâmplări și trăiri pozitive, de a ne aduce schimbări și direcții noi făcând de multe ori timpul responsabil să schimbe și să șteargă prezentul transformându-l în trecut conform zicalei „lasă timpul să treacă ”. Astfel el devine ori prieten ori dușman însă indiferent de impactul său asupra noastră avem nevoie de el ca și reper sau ca un spațiu necesar al ancorelor noastre mentale pe care le memorăm în date păstrate pentru a ne aminti de multe ori cine suntem sau ce am făcut la un moment dat. Fiecare dintre noi oferă o dimensiune a timpului său psihologic construind în memoria sa personală sau cea colectivă încheieri și începuturi de noi cicluri, marcate de retrospective ale timpului trecut și de proiectări de noi țeluri și obiective pentru viitor însă în ce măsură timpul nostru psihologic se oprește în prezent ancorat la realitatea în care trăiește?

Pentru noul an vă doresc să fiți cât mai mult în contact cu momentul prezent și să conștientizați cu bucurie să fiți cu voi înșivă!

Psiholog-Psihoterapeut Alexandra Demian

Psiholog-Psihoterapeut Alexandra Demian

Membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică în: Psihoterapie Intregrativă, atestat de Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. Specializare în Psihoterapia de cuplu și Psihosexualitate.

Distribuie acest articol

Call Now Button
Open chat