Psi Concept

Psihoterapie Individuala

Şedinţele de psihoterapie individuală sunt activităţi care se desfăşoară doar între terapeut şi client. Aceste şedinţe se bazează pe relaţia de încredere dintre cei doi participanţi, care va determina pacientul să exploreze unele dintre cele mai profunde zone ale sinelui. 

Sunt mai multe moduri prin care se poate face terapie individuală şi toate au un punct comun, mai exact realizarea tuturor paşilor necesari pentru a determina clientul să ajungă la obiectivele propuse.

Relaţia dintre psihoterapeut şi clientul sau din timpul şedinţelor de psihoterapie individuală este specială şi este complet confidenţială, oferind pacientului posibilitatea de a fi sincer cu propria persoană şi cu psihologul, fără să se supună autocenzurii. 

Această relaţie între psihoterapeut şi client se va dezvolta în timp, pe baza interacţiunilor şi prin abordări diferite, astfel încât pacientului să îi fie uşor să relaţioneze.

Psihoterapie individuală cu specialiştii de la PsiConcept

Unul dintre cele mai importante obiective al şedinţelor de psihoterapie individuală este de a elabora un plan concret pentru a depăşi toate problemele cu care te confrunţi, în aşa fel încât să poţi ajunge la obiectivele pe care ţi le-ai propus. 

Terapeutul va lucra alături de clintul sau pentru a găsi cele mai bune strategii individuale, care să îl ajute pe acesta să gestioneze şi să controleze efectele pe care situaţiile cu care se confruntă le au în viaţa sa pe termen lung şi scurt. 

După ce sunt terminate şedinţele de terapie individuală, pacientul va şti să facă faţă cu succes problemei iniţiale şi va avea totodată şi alte instrumente şi abilităţi pentru a preîntâmpina situaţii similare şi pentru a putea depăşi anumite provocări ulterioare.

Şedinţele de psihoterapie individuală se desfăşoară în următoarele condiţii:

  • Fiecare şedinţă de psihoterapie individuală durează 50 de minute;
  • Toate şedinţele au loc online;
  • Preţul aferent unei şedinţe este de 250 de lei.

Durata tratamentului ţine de mai mulţi factori şi nu există un număr fix de şedinţe de psihoterapie pe care trebuie să le faci. 

Totul ţine de natura problemei pe care o ai, de situaţia specifică a pacientului, de modul în care acesta răspunde la terapie şi de evenimentele care au loc în viaţa pacientului în timpul terapiei. 

Fiecare şedinţă de psihoterapie individuală durează 50 de minute;

Scopul terapiei este acela de a îţi oferi toate instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o viaţă sănătoasă şi echilibrată.

 Acesta este şi motivul pentru care e nevoie să faci mai multe şedinţe de psihoterapie pentur a ajunge la rezultatele dorite. Parametrii care măsoară progresul sunt stabiliţi încă de la prima şedinţă, astfel încât să te poţi evalua corect şi să poţi vedea că direcţia în care mergi este una bună.

Cu siguranţă, atunci când psihoterapia individuală va începe să îşi facă efectul vei fi conştient de gradul de eliberare, de fericire şi de linişte adus de terapie şi vei alege să continui aceste şedinţe pentru mai mult timp. 

La PsiConcept înţelegem că fiecare persoană care apelează la noi are nevoi diferite şi de aceea fiecare tehnică va fi aplicată individual şi personalizat.

Formular programare    Call Now Button
    × WhatsApp