Psi Concept

Psiholog Online

Sedintele de terapie cu un psiholog online se bazează la fel ca şi cea offline, pe comunicare. Şedinţele de consiliere psihologică, faţă în faţă sau în mediul online, implică întâlnirea dintre client şi psihoterapeut, între care se va lega o relaţie terapeutică bazată pe încredere, pe empatie, pe confidenţialitate şi mai ales pe sinceritate. 

Cabinetul nostru lucrează exclusiv cu psihoterapeuţi acreditaţi, care au dreptul de a practică şi care au făcut numeroase stagii de formare astfel încât să îşi poată dezvolta abilităţi şi tehnici optime în raport cu clientul. 

Psihoterapia online este în prezent cel mai căutat instrument de un număr extrem de mare de persoane care trebuie să facă faţă unui cumul de stări emoţionale ce le generează probleme şi care din motive variate nu pot să ajungă la cabinet, fizic.

Alege programul cu un psiholog online cu experienta la PsiConcept!

Apelând la şedinţe cu un psiholog online la PsiConcept beneficiezi de ajutorul unor psihoterapeuti cu experienţă în domeniu, care ştiu exact ce tehnici să aplice astfel încât să îţi poată oferi ajutorul de care ai nevoie. 

Scopul tuturor formelor de psihoterapie cu un psiholog online este acela de a oferi ajutor psihologic persoanelor care au nevoie de susţinere şi direcţionare pentru a gestiona cu succes toate situaţiile dificile apărute. 

Apelând la un psiholog online vei trece printr-un proces structurat în etape, astfel încât la fiecare pas să poţi descoperi, dezvolta şi aplica diverse comportamente care să te ajute în viața de zi cu zi şi care să te ducă mai aproape de echilibru.

Un psihoterapeut online ştie exact cum să contabilizeze stresul emoţional şi suferinţa, astfel încât să îţi poată oferi ajutorul de care ai nevoie. 

Suferinţa psihică poate fi experimentată în anumite situaţii foarte frecvent şi este un motiv pentru numeroase conflicte atât exterioare cât şi interioare. 

Atunci când această stare emoţională neplăcută este persistentă sau când treci printr-un şoc foarte mare, psihoterapia online este cea mai bună metodă cu ajutorul căreia poţi vindeca sau poţi ameliora aceste efecte.

Fiecare şedinţă de psihoterapie online se desfăşoară într-un mediu controlat şi confidenţial, astfel încât toate informaţiile oferite psihoterapeutului să fie protejate. 

Confidenţialitatea este o parte foarte importantă a codului deontologic al unui psihoterapeut, dar este reprezentativă şi pentru respectul oferit clientului şi problemelor sale.

Pentru ca toate şedinţele se desfăşoară online vei economisi timp şi nu va mai fi nevoie să te deplasezi până în locaţia fizică a cabinetului. 

Dacă eşti în străinătate, vei face toate şedinţele de psihoterapie în limba maternă, fără să fie nevoie să vii în ţară. 

Programul nostru de psihoterapie online este unul flexibil şi îţi permite să alegi orele astfel încât să poţi fi prezent. 

În cazul în care starea ta de sănătate este incompatibilă cu deplasarea în exteriorul casei, poţi beneficia în continuare de psihoterapie online pentru că ai nevoie doar de o conexiune bună la internet. 

Un alt avantaj al psihoterapiei online este acela că poţi să lucrezi cu psihoterapeuţi care sunt din alte oraşe şi poţi să îţi faci mai uşor timp pentru şedinţa de psihoterapie programată, fără să îţi modifici cu mult programul.

Fiecare şedinţă de psihoterapie online costă 250 de lei şi durează 50 de minute, în care psihoterapeutul cu care lucrezi va face paşi înainte în soluţionarea problemelor cu care te prezinţi. 

Nu există un număr estimativ de şedinţe pe care trebuie să le faci şi numărul final depinde în mare măsură de receptivitatea clientului şi de complexitatea problemelor pe care trebuie să le rezolve.

Pentru a-ţi oferi ajutor de specialitate, psihoterapeuţii noştri online vor găsi abordări diverse în funcţie de experienţa lor şi de tehnicile pe care vor să le aplice. Cu toate acestea, există un tipar pe care se bazează cei mai mulţi terapeuţi şi o serie de repere clare în psihoterapia online:

  • discuţiile încep prin definirea subiectelor de interes pentru client;
  • pacientul alături de psihoterapeut va analiza cauzele aparente pentru situaţia care a apărut în viaţa pacientului şi gândurile care îi determină acestuia neplăceri, astfel încât să poată fi definită cauza reală;
  • sunt explorate toate posibilităţile prin care aceste probleme pot fi depăşite;
  • se aleg variantele optime pentru pacient pe baza istoriei sale şi a personalităţii;
  • toate strategiile sunt implementate de pacient, cu ajutorul şi susţinerea psihoterapeutului, care va depune eforturi pentru că aceste noi deprinderi să devină naturale;
  • în timpul şedinţelor de psihoterapie online, pacientul deprinde şi alte abilităţi personale, care să îl ajute să se dezvolte şi să gestioneze mai bine situaţiile de criză atunci când apar.

Fiecare şedinţă de psihoterapie online este personalizată astfel încât să poţi primi ajutor ghidat spre problemele tale. 

Psihoterapeuţii noştri au o vastă experienţă şi ştiu cum să gestioneze corect fiecare pacient pe baza informaţiilor pe care acesta le oferă, pentru a oferi soluţii eficiente.

Formular programare    Call Now Button
    × WhatsApp