Scapă din Capcana Gândurilor Negative

Mini-Curs gratuit în care te învăț să-ți construiești o gândire sănătoasă, eliberându-te de atitudinile sabotoare și gândurile negative.
Vrei să controlezi gândurile negative? 


  Spune-le si prietenilor tai despre aceste Mini-Curs!

  Ce primești dacă te înscrii la mini - cursul gratuit „Scapă din capcana gândurilor negative”:

  Beneficii:

  Sugestii pentru tine

  Vrei să controlezi gândurile negative? 


   Spune-le si prietenilor tai despre aceste Mini-Curs!

   Despre mine

   Numele meu este Alexandra Demian și sunt psiholog și psihoterapeut integrativ. 

   Formarea mea profesională mi-a permis de-a lungul timpului să am o viziune amplă asupra complexității umane urmărind conceptul de corp, minte și spirit. 


   În practica mea am învățat că toți oamenii sunt infinit de valoroși, însă nu toți sunt conștienți de propria valoare. 


   Unul dintre motivele pentru care se blochează este modul în care gândesc și se limitează în propriile lor tipare. Impactul consecinței experiențelor unei persoane asupra modului în care ajunge să se privească pe sine și să își ghideze viața prin prisma gândurilor negative este foarte puternic. 


   Gândurile trec mereu prin mintea noastră. Uneori degenerează atât de repede încât se instalează comod înainte ca noi să sesizăm. Apoi lovesc direct în modul în care ne valorizăm și ne afectează profund starea de spirit.


   Știu și înțeleg. Am fost sub puterea lui „trebuie să”, a etichetelor negative, sub influența comparațiilor nefavorabile sau a anticipării negative. 

   Îmi doresc și îmi propun să îți arăt și ție cum te poți elibera din capcana gândurilor tale negative, să le surprinzi, să spui stop și să le pui logica la încercare. Să înveți să le înțelegi și să le înlocuiești făcând apel la emoțiile tale. 

   Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, am parcurs cursurile programului de master în Psihologie Organizațională și Resurse Umane. 


   Am devenit psihoterapeut urmând programul formării de bază în cadrul Școlii de Psihoterapie Integrativă, ARPI, cu drept de liberă practică din 2014 și funcționez sub acreditarea Colegiului Psihologilor din România. 


   M-am maturizat personal și profesional în același timp cu psihoterapia, care îmi oferă satisfacție și siguranță să văd în ceilalți posibilități dincolo de probleme. 


   Vreau să îți ofer și ție această
   siguranță și încredere în tine, pentru a te deschide și a începe să lucrezi cu tine!

   Vrei să controlezi gândurile negative?


    Spune-le si prietenilor tai despre aceste Mini-Curs!

    © Alexandra DEMIAN

    × WhatsApp