1. Home
  2. /
  3. Workshop-uri
  4. /
  5. WORKSHOP – SĂ NE...

WORKSHOP – SĂ NE REDESCOPERIM FEMINITATEA

By Psiholog-Psihoterapeut Alexandra Demian

Posted in

Data întâlnirii: 20 MARTIE 2021, ora 16:00
Durata va fi de 2 ore și 30 minute.
Psihoterapeut Alexandra Demian
Worshopul se va desfasura ONLINE
Preț: 75 lei
Număr participanți: 5 persoane
Pentru participare sunați la numărul de telefon: 0752.841.613 sau trimiteți un email la office@psiconcept.ro

Cel mai adesea ne identificăm cu rolurile din viața noastră…ne descriem în funcție de profesia pe care o avem, poziția în familie sau în cercurile de prieteni. Dar de câte ori răspundem la întrebarea cine suntem cu EU SUNT FEMEIE???

Acest workshop își propune să redescopere feminitatea din fiecare din voi, să definească modalitățile prin care se poate manifesta, să diferențieze feminitatea rezultată din experiența proprie și nu cea impusă în mod tradițional de reguli și valori care nu ne aparțin, toate însoțite de exerciții de conștientizare și activare a fiecărei femei din noi.

Pentru că este o perioadă în care ne concentrăm pe acele lucruri exterioare prin care putem sărbători prezența noastră ca și femeie vă invit să onorăm femeia noastră autentică prin reoferirea feminității care i se cuvine!

Membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică în: Psihoterapie Intregrativă, atestat de Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. Specializare în Psihoterapia de cuplu și Psihosexualitate.

Distribuie acest articol

Call Now Button