Psi Concept

Suntem oare mai puțin capabili de a avea o relație?

Să fie mai dificil să gestionăm problemele de cuplu cu care ne confruntăm?

Durata unei relații, destramarea lor, problemele existente nu pot fi considerate un criteriu al capacității unei persoane de a avea o relație.

Provocările Relațiilor Contemporane

În societatea contemporană, relațiile de cuplu par să fie puse la încercare în moduri noi și diverse. Unii pot argumenta că suntem mai puțin capabili de a menține relații stabile și durabile, dar aceasta este o viziune care necesită o analiză atentă și nuanțată.


Societatea și normele sale sunt în continuă evoluție. Convențiile privind relațiile de cuplu, căsătoria și intimitatea au evoluat, oferindu-ne mai multe libertăți, dar și mai multe provocări.


Accesul la tehnologie a schimbat modul în care comunicăm și interacționăm. În timp ce tehnologia ne poate ajuta să ne menținem conexi, ea poate, de asemenea, să contribuie la distanțe emoționale și neînțelegeri.


Așteptările noastre de la relații și parteneri sunt influențate de mediatizare, cultură și propriile experiențe. Gestionarea așteptărilor realiste este esențială pentru a naviga prin provocările relaționale.

Alegeri conștiente și atitudini pozitive

O relație de cuplu sănătoasă și satisfăcătoare, nu depinde de șansă, ci este strâns legată de deciziile și atitudinile personale pe care le avem, de experiențele, trăirile și complexele emoționale existente.

Sunt Alexandra DEMIAN

Practic această profesie minunată ale cărei principii le respect din anul 2014.

Formarea mea de bază este în psihoterapie integrativă. Aceasta conține o abordare complexă, flexibilă, creativă, adaptabilă și cuprinzătoare fiecărei persoane prin înțelegerea sistemelor afective, cognitive, comportamentale și fiziologice.

În practica mea, pun un accent deosebit pe explorarea și navigarea dinamicilor relaționale. Mă concentrez pe impactul nevoilor fundamentale de atașament, independență și recunoaștere a stimei de sine și valorii personale în modul în care percepem și gestionăm relațiile.

Abordarea mea încurajează o explorare profundă a modului în care aceste nevoi și dinamici influențează interacțiunile și conexiunile noastre, facilitând o mai bună înțelegere și gestionare a relațiilor personale.

Promovez o perspectivă care valorizează adaptabilitatea, afirmarea de sine și recunoașterea tiparelor de atașament în îmbunătățirea și vindecarea relațiilor interpersonale.

Te invit la un workshop unde vei explora dinamica relațională, înțelegând tiparele de atașament și descoperind soluții pentru relații mai sănătoase.

🗓 Sâmbătă 28 oct. 2023 ora 10:00

📌 Căderea Bastiliei 54-56, Bucuresti

💳 Preț workshop 170 Ron

Descoperă secretele unei relații sănătoase!

Tema workshop-ului:

1. Explorarea conceptelor fundamentale:

 

  • Atașament – Autonomie : vom analiza cum echilibrul dintre apropiere și independență influențează dinamica și calitatea relației;
  • Adaptare – Afirmare de sine: investigăm modul în care ne adaptăm și ne afirmăm în relație și cum aceste procese contribuie la satisfacția și reciprocitatea relațională;
  • Interioritate – Superioritate: vom demonta percepțiile și comportamentele care alimentează dinamici de putere și cum acestea pot fi reechilibrate pentru o relație mai armonioasă. 

2. Recunoașterea și înțelegerea tiparelor de atașament:

 

  • Vom delimita și analiza tiparele de atașament persoanle, înțelegând cum acestea influențează selecția partenerului și contribuie la scenariile repetitive din viața noastră.

3. Conștientizarea aspectelor disfuncționale 

 

  • Ne vom dedica timp pentru a identifica și reflecta asupra comportamentelor, așteptărilor și reacțiilor disfuncționale care au umbrit relațiile noastre anterioare sau dificultatea de a ne întâlni în prezent un potențial partener. 

4. Ne vom concentra asupra unor soluții eficiente prin care putem să pornim în calea vindecării relaționale. 

Cum se va desfășura workshop-ul?

Întâlnirea va avea loc în format fizic;


Se va lucra în formatul psihoterapiei de grup concentrate pe tema relațiilor de cuplu. Acest format presupune lucrul terapeutic în grupul mare, exerciții în grupuri mai mici și intervenții individuale;

Cui se adresează acest workshop?

Acest atelier este conceput pentru a se adresa nevoilor specifice ale diferitelor persoane care se confruntă cu întrebări, nesiguranțe și nevoia de a înțelege mai bine relațiile interpersonale.

Acesta este dedicat următoarelor grupuri de participanți:

La ce întrebări poate răspunde acest workshop?

🗓 Sâmbătă 28 oct. 2023 ora 10:00

📌 Căderea Bastiliei 54-56, Bucuresti

💳 Preț workshop 170 Ron

Descoperă secretele unei relații sănătoase!

Call Now Button
× WhatsApp